Cloud

SPINE: Cloud om los te laten.

Voor de ene ondernemer is het al heel normaal, voor de ander nog een groot mysterie... Waar jij ook staat: werken in de Cloud is de toekomst. Bestanden hoeven niet langer lokaal op een computer opgeslagen te worden, en kunnen door iedereen in je organisatie ingezien worden. Overal vandaan! Nog moeite met de overstap van theorie naar praktijk? We denken heel graag met je mee hoe jij je bedrijfsproces en communicatie kunt verbeteren. Heb je nu een eigen server? Dan kan een VPS (virtual private server) heel interessant voor je zijn. En misschien ook wel niet. Ook dat hangt weer helemaal af van jouw situatie.

Cloud Diensten

Met opslag in de Cloud kun je realtime en met veel mensen tegelijk informatie delen. Daarmee biedt de Cloud ook mogelijkheden voor camerabeveiliging. Of thuiswerken. Wat werken in de Cloud ook voor jou kan betekenen: Spine verzorgt niet alleen de verbindingen en de hardware voor je, maar ook de installatie van bijvoorbeeld Office 365. We richten alle accounts overzichtelijk in op de Cloud en zorgen dat je geen risico loopt. Virussen, phishing, ransomware? Wij zorgen voor de meest actuele bescherming. En zet je de stap naar een virtual private server, dan richten wij die in met alle resources en gebruikers.

Bekijken

Office 365 Online

De Cloud-versie Office 365 is een complete bundeling van internetdiensten voor bedrijven, onderwijs en thuis. In plaats van voor elke werknemer een dure licentie aan te schaffen koop je een totaallicentie met (standaard) 5 aansluitingen. Daarbij worden updates direct geïnstalleerd, zodat je altijd over de laatste versie beschikt. Met een Office 365 pakket wordt ook je communicatie via e-mail sterk verbeterd met verschillende extra’s om beter samen te werken, zoals 50 GB Exchange e-mail, de koppeling van agenda’s binnen je account en 1 TB veilige online opslag van al je bestanden. Wij richten het graag voor je in!

Bekijken

Spam- en Virusbescherming

Het is in je eigen voordeel als ondernemer dat werknemers altijd en overal kunnen werken. Maar je loopt toch een risico als medewerkers hun laptop privé gebruiken in een onbeschermde omgeving. Virussen, phishing, ransomware? Dat wil je zeker voor zijn. Zo wil je ook controle houden over de privéapparaten die je werknemers in de bedrijfsomgeving gebruiken. Wij helpen je graag om iedereen veilig externe toegang te geven tot je resources. Met software en oplossingen die beschermen tegen virussen, spionageaanvallen en die zelfs de nieuwste malware herkennen. En met een stabiele, sterke en betrouwbare verbinding.

Bekijken

Virtual Private Server

Werk je in de Cloud en stel je hoge eisen aan opslag op en beveiliging van je server? Dan kunnen wij een Virtual Private Server (VPS) voor je inrichten. Een Virtual Private Server is een systeem waarop meerdere gebruikers de resources van de server delen. Door de speciale software is elke VPS op de server volledig van de andere gescheiden en is er geen kans dat zij elkaar beïnvloeden. Doordat iedere Virtual Private Server een eigen besturingssysteem heeft, functioneert een VPS als een Dedicated Server; jij bepaalt zelf hoe je wilt dat we de server inrichten. Wil je meer weten? Bel ons, we komen graag langs!

Bekijken